Συνδρομή

Να σου θυμίσω / είχα συνδρομή τη μέρα που σε γνώρισα

Είσαι από τους τύπους που βαριούνται να πάνε μέχρι το περίπτερο ή από αυτούς που μένουν σε κάποιο χωριουδάκι που το πιο εναλλακτικό έντυπο που βρίσκουν είναι ο Ορθόδοξος Τύπος ή από αυτούς που θεωρούν τον καναπέ τη σπουδαιότερη εφεύρεση της ανθρωπότητας μετά τα τάπερ ή από αυτούς που η λέξη «βι-βλι-ο-πω-λεί-ο» ακούγεται πιο χαοτική και από βόλτα για shopping στην Ερμού Σάββατο πρωί; Ε, τότε, είσαι ο άνθρωπός μας! Το HUMBA! σε σκέφτεται και σου προτείνει να μας στείλεις τα στοιχεία σου με ένα e-mail και να γραφτείς συνδρομητής για να παραλαμβάνεις στην πόρτα σου κάθε νέο τεύχος. Η ετήσια συνδρομή κοστίζει 30€ και περιλαμβάνει τέσσερα τεύχη και bonus κάθε τι νέο που θα κυκλοφορούμε μέσα στο έτος (από παράλληλες εκδόσεις μέχρι συλλεκτικά αντικείμενα για γραφικούς τύπους σαν τους αναγνώστες μας – έρχονται εκπλήξεις…).

Μου ξανάρχονται ένα ένα / τεύχη δοξασμένα

Από το τεύχος 21 μπαίνουμε σε μια νέα πολύχρωμη εποχή, αφήνοντας πίσω μας το ασπρόμαυρο που μας ανέδειξε και μας έκανε αγαπητούς. Γι’ αυτό, κάθε τεύχος από τα προηγούμενα 20 ( θα μπορείτε πλέον να το αγοράσετε με μόλις 2€ ώστε να συμπληρώσετε τη συλλογή σας (όπως κάνατε παλιά και με τα Panini) και να διαβάσετε όσα φοβερά θέματα έχετε χάσει. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα e-mail με τα τεύχη που θέλετε ώστε να κανονίσουμε τον τρόπο που θα τα παραλάβετε (πλην των εξαντλημένων βεβαίως βεβαίως).

Επικοινωνία για συνδρομή και παλιότερα τεύχη: orders@humbazine.gr

Τα €30,00 μπορούν να κατατεθούν με τους εξής δύο τρόπους: α. μέσω κατάθεσης στην Eurobank (αριθμός λογαριασμού: 0026-0180-91-0100663488, IBAN GR0502601800000910100663488) με αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σου και β. μέσω ταχυδρομείου, πληρώνοντας την πρώτη φορά αποστολής του περιοδικού το συνολικό ποσό της συνδρομής (30 ευρώ) με αντικαταβολή.

Αν παρόλο αυτά, είσαι φανατικός αναγνώστης ή θέλεις να γίνεις φανατικός αναγνώστης, αλλά όχι συνδρομητής, παρήγγειλε το περιοδικό από το βιβλιοπωλείο της πόλης σου ή της γειτονιάς σου…

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων